Félelmetesen jó előzetest kapott az új A múmia film

0 567

Miután csütörtökön megérkezett az első poszter és teaser A múmia remake-hez, hétfőn hajnalban be is futott az előzetes is, amelyben ugye Tom Cruise kergeti majd a Sofia Boutella által alakított Múmiát.

A kriptából tehát ezúttal egy ősi sivatagai királynő szabadul ki, aki több évezredes pihenő után úgy dönt, hogy átformálja kicsit a civilizációt, természetesen a saját képére és persze megbosszulja az őt igazságtalanul ért (vagy annak vélt) sérelmeket.

A Universal új filmje az istenek és a szörnyek világába kalauzol el minket, de ahogy korábban is jeleztük, A múmia mellett Frankenstein menyasszonya, a Láthatatlan ember, Van Helsing és a Farkasember adaptációja is már a különböző fázisaiban van, a stúdió terve pedig az, hogy a szóló filmek mellett amolyan Bosszúállók-módra megalkossa a saját szörnyuniverzumát, vagyis közös filmben is felbukkannak majd a szörnyetegek és a szörnyvadászok.

Az új A múmia filmet egyébként Alex Kurtzman rendezte, a főbb szerepekben Tom Cruise és Sofia Boutella mellett az Oscar-díjas Russell Crowe, az Annabelle-ből ismerős Annabelle Wallis, Jake Johnson (Jurassic World) és Courtney B. Vance látható majd a filmben.

A múmia reboot 2017 június 9-én kerül a mozikba.