Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Félelmetesen jó teaser készült az AMERICAN HORROR STORY: APOCALYPSE-hez

Bár az American Horror Story évadok (de még azon belül az epizódok) minősége igencsak nagyot hullámvasutazott, az viszont egyértelmű, hogy a teasereket mindig is zseniálisan vágják meg.

0

Megérkezett végre az American Horror Story 8. évadának, vagyis az Apocalypsenek az első teasere, és nem kicsit hátborzongatóra sikeredett.

 Ha félelelem tölt el a gonosz babáktól, a vértől, a koponyáktól, esetleg a skorpióktól, akkor ezt a videót semmiképpen se nézd meg. Ha viszont epedve vártad, hogy mivel hozzánk ránk a frászt az új évadban, amely az első (Murder House) és a harmadik (Coven) keresztezése lesz, akkor mutatjuk is mire kell készülnünk szeptember 12-én.

Az új évadban Sarah Paulson lesz a középpontban, aki három szerepben is látható lesz: feltűnik, mint Billie Dean Howard (a Murder House-os évadból), látható lesz Cordelia Goode-ként (aki a Coven évad legfelsőbb boszorkányává vált) illetve egy bizonyos Venable szerepében is láthatjuk. Új érkező a sorozatban Cody Fern, aki az első évadban megfogant “Antikrisztus” szerepében hozza el a világvégét, mellette olyan színészek térnek vissza, mint Emma Roberts, Billie Lourd, Adina Porter, Kathy Bates, Leslie Grossman, Cheyenne Jackson és persze Evan Peters.

A napokban az is kiderült, hogy visszatér Jessica Lange is Constance Langdon szerepében, sőt szintén a napokban berendelték a sorozat 10. évadát is.

Share This