Fidesz-módba kapcsolt a Habonyosított-Vajnásított TV2

0 295

A TV2-ből is a Fidesz-kormány bábja lett.

Eddig a köztévé privilégiuma volt a hírhamisítás, a hírelhallgatás, a cenzúra, a hazánkban és az EU-ban történtek egy oldalról, kormányoldalról történő megközelítse illetve a kormány dicsérete s az ellenzék lejáratása, de amióta Vajna András átvette a TV2-t és beültette Szalai Vivient és Habony Árpádot a vezérlőköztpontba, azóta a TV2 sem csinál mást, mint megpróbálja lejáratni az Orbán Viktort bírálókat. Azt már láthattuk, hogy a köztévé hogyan próbálja meg lejáratni Pukli Istvánt, de most megnézhetjük hogyan történt ez a szintén kézivezérlésűvé lett TV2-nél.

Három egész percben, egy hosszabb bejátszóban foglalkozott a Teleki Blanka gimnázium igazgatójával, Pukli Istvánnal a kedd esti Tények, természetesen az Orbán-imádó Kunfalvi Nórának köszönhetően.

Szerepelt az adásban Deustch Tamás Facebook-üzenete, megszólal egy fideszes képviselő, Zuschlagoznak, szoci kötődéseznek, sőt, még Azurák is azzal konferálja fel a bejátszót, hogy Pukli “politikai” üzenetet küldött.

Nem ez az első eset egyébként, amikor Puklit támadják a Tényekben, pedig még nincs egy hete, hogy a hírigazgatói posztot átvette Szalai Vivien, a Story magazin volt főszerkesztője. Egyből igazoltak is egy nagyobb nevet, a fiatal Kunfalvi Nórát, aki a Célpontban lett híres. Habony Árpád pedig átvette az irányítást – írja a 24.hu.