Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Filmhosszúságú lesz a THE WALKING DEAD 9. évadának premierje

Egy hónap múlva tér vissza a The Walking Dead a 9. évaddal.

0

A The Walking Dead 9. évadában 1,5 évet ugrunk majd előre az időben, úgyhogy bőven lesz mit elmesélni a készítőknek az évad első részében.

Most az is kiderült, hogy az évad első része extra hosszúságú, 86 perces lesz reklámidővel együtt – hiszen most már annyi karaktert kell mozgatnia a sorozatnak, hogy bele sem tudták tuszkolni őket 45 percbe.

Mint korábban már beszámoltunk róla, végre megérkeznek a sorozatba a régóta várt Suttogók, azonban az érkező oldalnál sokkal jelentősebb a távozók oldala. A Ricket alakító Andrew Lincoln és a Maggiet alakító Lauren Cohan is csak 6 epizódban lesz látható a sorozatban, igaz utóbbi karakterének sorsát nem pecsételik meg véglegesen, minden attól függ, hogy az ABC Whiskey Cavalier címet viselő sorozata milyen fogadtatásra talál.

A The Walking Dead és a Fear The Walking Dead egyébként egyre közelebb kerül egymáshoz, még az sem lehetetlen, hogy a végén a  két sorozatból egy lesz. Igaz ahhoz még a Suttogóknak kissé meg kell ritkítania a The Walking Dead szereplőgárdáját.

Share This