Flash – A Villám: Kiderült ki a főgonosz

0 1 042

De ettől csak még több lett a kérdőjel a sorozatban.

A múlt heti Flash – A Villám epizód egy váratlan fordulattal lerántotta a fátylat Zoom kilétéről, amelyet mi is több posztban próbáltunk kitalálni.

zoom-header2

A sorozat csak március 22-én tér majd vissza, de Andrew Kreisberg azt mondta, logikusan fogják megmagyarázni, hogyan lehetséges, hogy Jay Garrick maga Zoom és azt ígérik, hogy a titokzatos Vasálarcos rab kiléte még nagyobb durranást fog okozni.

Én mondjuk a Jay-Zoom magyarázatra lennék elsősorban kíváncsi, bár azt már korábban is mondtam, hogy a multiverzumok meg idősíkok megnyílásával bármilyen magyarázatot adhatnak, hiszen nem kell túlzottan logikus magyarázatot adniuk, elütik a dolgot annyival, hogy: ja, hát paradoxon.

Ha viszont kreatívabbak az alkotók, akkor jöhetne egy sokkal tökösebb megoldás is.

Jay Garrick Barryhez hasonlóan a részecskegyorsító felrobbanásával szerezte a képességét. De mi van, ha Jayt- a robbanás nem csak testileg (mint Barryt), hanem agyilag is megváltoztatta? Arra gondolok, hogy mi van, ha Jay skizofrén lett és fogalma sincs róla, de a Föld-2-n valójában saját maga ellen küzdött?

The Flash -- "Escape From Earth-2" -- Image FLA214a_0171b -- Pictured: Man in the Iron Mask -- Photo: Diyah Pera/The CW -- © 2016 The CW Network, LLC. All rights reserved.

Az viszont továbbra is rejtély, hogy kit takar a vasálarc. Bár ebben a témában is számtalan összeesküvés született már, egyelőre felesleges belemenni a találgatásokba, annyi lehetőség van. Az biztos, hogy a készítők azt ígérik folyamatosan szórják majd a morzsák a vasálarc alatt lapuló identitásával kapcsolatban.

A következő epizód előzetese mondjuk . még az új gyorshajtóval is – elég unalmas, reméljük az epizód azért ennél pörgősebb lesz.

https://www.youtube.com/watch?v=EXNBe3aH4nM