Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Fogatlan és Fogatlanné – itt az Így neveld a sárkányodat 3. első előzetese!

A film legalább olyan aranyosnak ígérkezik, mint az első két rész.

0

Az Így neveld a sárkányodat alkotói ismét a szívünket célozzák meg.

Befutott az első (már szinkronizált) előzetes az immár a Universal alá tartozó DreamWorks egyik legsikeresebb animációs franchise-ának újabb részéhez, az Így neveld a sárkányodat 3-hoz. Az első film még 2010-ben jött ki, majd azt követte 2014-ben a folytatás. A trilógia befejező darabja jövő tavasszal érkezik a mozikba.

A történet szerint egy új ellenség jelenik meg Hablaty és az immár a sárkányokkal tökéletes harmóniában élő Hibbant-sziget életében, aki a szárnyas lények elpusztítására tör. Eközben Fogatlan életében felbukkan ritka fajtájának egy nőstény tagja, akibe a sárkány rögtön beleszeret, ám az új fenyegetés mindkettejükre veszélyt jelent. A második részhez hasonlóan a szereplőkkel megint egy kicsit idősebb korukban találkozunk majd.

Az Így neveld a sárkányodat 3. 2019. március 1-jén kerül a mozikba. A rendezői székben továbbra is Dean DeBlois ül, a szinkronhangok közül pedig Jay Baruchel, America Ferrara, Gerard Butler, Cate Blanchett, T.J. Miller, Kristen Wiig és Kit Harrington is visszatérnek. Zsebkendőt megint érdemes lesz bekészíteni.

 

Share This