Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Folytatja szuperhősuniverzumát a The CW

Folytatódik A holnap legendái, A zöld íjász, a Supergirl és a Villám is, de a Black Lightning, a Riverdale és az Odaát rajongóinak sincs miért aggódniuk.

0

Hivatalosan is bejelentette a The CW, hogy mely sorozataik folytatódnak biztosan új évaddal a következő televíziós szezonban.

Ez alapján a komplett Arrowverse képernyőn marad. Az Arrow – A zöld íjász immár a 7. évadát taposhatja majd, de a The Flash – A villám, a Supergirl és az évadról évadra szinte a legjobb DC-sorozattá önmagát kinövő Legends of Tomorrow – A holnap legendái is könnyen megélhetik majd ezt, jelen állás szerint. Utóbbiban ráadásul állandó szereplőként tér majd vissza Matt Ryan, vagyis Constantine is. És akkor nem beszéltünk még, a Black Lightningról, vagyis Fekete Villámról, amelyet a jelek szerint szintén sikerként könyvel el a csatorna, ugyanis ennek is újabb évados bizalmat szavaztak.

A csatorna a szuperhőssorozatokon felül egy másik képregényalapú sorozatának is újra bizalmat szavazott, vagyis folytatódik a Riverdale is, amely köré a pletykák szerint A zöld íjászhoz hasonlóan univerzumot építenének az Archie Comics kötetek alapján.

Második évadával térhet vissza a Dynasty, valamint a Szeplőtelen Jane és a Crazy Ex-Girlfriend is folytatódhat.

Az iZombie és a The 100, vagyis A visszatérők sorsáról májusban döntenek majd.

Share This