Folytatódik a Class FM és a Morning Show bohózata

0 486

Sebestyén Balázs, a Morning Show műsorvezetője Facebookon reagált Michael McNutt, a Class FM rádió tulajdonosának levelére, amiben azt üzente, hogy továbbra is számítanak rá műsorvezetőként a rádiónál.

Sebestyén azt írta:

Kedves Michael! Már így is nevetség tárgya vagy, hogy hazugságokat állítasz egy sajtóközleményben, majd kirúgod az embereidet, aztán amikor ez túl nagy port kavar, akkor megijedsz és könyörögsz nekik, hogy inkább jöjjenek vissza és készítsenek műsort… Úgyhogy szerintem hagyd abba ezt a csiki-csuki játékot, mert lassan senki nem tud már komolyan venni, és így a megmaradt hallgatókat is elveszíted.

A levél előzménye, hogy a Class FM kedd este egy zavaros közleményt adott ki, amelyben azt írták, szerda reggeltől a Morning Show, azaz Sebestyén Balázs, Vadon János és Rákóczi Ferenc reggeli műsora csak besztof-adásokkal jelentkezik. A közleményben úgy fogalmaztak, bár a rádió műsorvezetőinek, így a Morning Show csapatának szerződése is 2016. december 31-ig él a Class FM-mel, „a rádió vezetése tudomásul veszi, hogy Sebestyén Balázs a televíziós munkáira kíván koncentrálni és mostantól minimalizálja rádiós szereplését”.

Eközben egyébként a Class FM hivatalos Facebook oldalán lecserélték a borítóképet, amelyen eddig Balázsék is láthatóak voltak, a közönség pedig elkezdett eltünedezni a rádió oldaláról. Már “csak” 468 ezren vannak, miközben Balázs oldala majd 50 ezerről nőtt és átlépte a 300 ezer rajongót.