Gondok vannak a Deadpool 2-vel

0 366

Ahogy arról korábban beszámoltunk a Deadpoolt rendező Tim Miller kiszállt a Deadpool 2-ből azok után, hogy nem jutottak egy véleményre a főszereplő Ryan Reynolds-szal a további szereposztást illetően és bár az üres rendezői székre való jelöltekből nincs hiány, egyelőre nem találta meg a stúdió az új rendezőt.

A világszinten 782 millió dollárt kaszáló Deadpool előzetes munkálatai így állnak, sőt már az is biztos, hogy nem kezdődik meg a forgatás 2017 januárjában sem. Mivel nincs rendező, így nincs rendező által jóváhagyott forgatókönyv sem. Aztán, hogy az új rendezőnek mennyire tetszik majd  forgatókönyv, megint csak egy jó kérdés, hiszen lehet hiába készült el a script, a rendező visszadobja majd azt újraírásra, ami megint csak heteket-hónapokat vehet el a forgatás megkezdéséig.

És akkor ott van még az is, hogy Miller éppen a castingoknál szállt ki, vagyis egyelőre Ryan Reynolds az egyetlen színész a projektben. Ráadásul mint az múlt hónapban kiderült, Reynoldsnak igen nagy szava van abban, hogy ki szerepel a filmben (oké, ez valahol érthető is), de jó kérdés, hogy az új rendező mennyire lesz Reynolds kesztyűs bábja, hiszen jelen állás szerint a legjobb megoldás az lenne, ha inkább Reynoldsra hagynák a rendezést is…

A bemutatót egyébként 2018 márciusára tűzte ki a stúdió, ezen egyelőre nem is módosítottak, de ha nem találnak villámgyorsan egy rendezőt, akkor akár ez is megeshet.