Gone – Ígéretes nyomozós sorozat készül európai koprodukcióban

Mandatory Credit: Photo by Erik Pendzich/REX/Shutterstock (5387094av) Chris Noth CNN Heroes: An All-Star Tribute, New York, America - 17 Nov 2015
0 360

Chelsea Cain regénye, a One Kick alapján közös koprodukcióban készít sorozatot az NBCUniversal Studios, a német RTL és a francia TF1 és az ilyen házasságokból általában remek dolgok szoktak kisülni.

Ráadásul a hozott anyag sem gyenge, hiszen a One Kick címet viselő regény egy világhírű gyerekrablási ügy túlélőjéről, egy Kit “Kick” Lannigan nevű srácról és az őt megmentő FBI-ügynökről, Frank Booth-ról szól, akik a szabadulás után különös kapcsolatot ápolnak egymással.

Kit ugyanis az elrablása utáni megfogadja, hogy soha többé nem történhet ez meg vele, ezért közelharcot tanul és a lőfegyverek terén is képezni kezdi magát, idővel pedig az őt kiszabadító Booth (akit a Szex és New Yorkból és A férjem védelmébenből ismerős Chris Noth alakít majd) meghívja őt egy olyan rendőri, katonai egységbe, ahol gyerekrablási ügyekkel foglalkoznak – írja a Deadline.

A 12 epizódosra sorozat minden bizonnyal egyszerre két idősíkon játszódik majd és egyszerre mutatja majd be Kit elrablását és fogvatartását illetve az aktuális ügyeket.

A sorozatot egyébként Matt Lopez készíti el és jelenleg a Gone munkacímen fut.