Gyanús videóban rúgják ki a verekedő X-Faktorost

0 402

Arról egyelőre hallgatnak a műsor készítői, hogy jön-e valaki a kirúgott Petics Kristóf helyére.

Az X-Faktor versenyzőjére már a válogatón felfigyeltek a mentorok, igaz, nem értettek mindig egyet vele kapcsolatban. Ennek ellenére az énekes mégis továbbjutott a Mentor Házból az élő show-ba – írja az RTL honlapja.

Már javában tartott a felkészülése, amikor egy szórakozóhelyen részegen lányokat inzultált. Mivel többszöri figyelmeztetés ellenére sem hagyta abba a lányok zaklatását, a biztonsági őrök kidobták a szórakozóhelyről. Az egyik lány ismerőse, egy külföldi fiú utána ment, és összeverekedtek. Petics nyolc napon túl gyógyuló sérülést okozott a külföldi fiúnak. A kiérkező mentők hivatalból kihívták a rendőröket, akik bevitték a verekedőt, és bent tartották éjszakára.

Petics mentora, Puskás Peti és a műsor kreatív producere, Schiwert-Takács László döntött Kristóf sorsáról, akivel állítólag korábban is problémák voltak a felkészülési időszakban.

Az X-Faktor persze egy showműsor, így egy megrendezett videóban azt is bemutatják, hogyan történt a versenyző kirúgása. A videó elején épp a “sittről” jön az énekes, aki erre mintha büszke is lenne, majd a mentor és a producer szigorú döntését láthatjuk, illetve azt, ahogy elmondják Peticsnek mindezt. A versenyző tudomásul vette a dolgot, ám azért a kamerának búcsúzóul még elénekelte, hogy „szabad vagyok, monda a majom a rácsnak”.

 

Egyelőre nem tudni, kerül-e valaki Petics helyére az élő adásokba, de az X-Faktor kreatív producere egy szerdai sajtótájékoztatón csak annyit árult el, hogy kész terveik vannak az eltanácsolt énekes utáni helyzetre, de hogy pontosan mi fog történni, az csak a szombati műsorban derül ki. Lapunk kérdésére, miszerint előre megrendezett dolog volt-e az énekes balhéja (amit akár a ma kikerült videó is alátámaszthatna), Schiwert Takács László kreatív producer elmondta, ilyesmivel nem lehet viccelni.

“Nekem, mint a műsor producerének, ez nagyon rosszul jött, sajnálom ezt a fiút, mert tehetségesnek tartom. Kicsit Király L. Norbit juttatta eszembe, de nem tudtam más döntést hozni, minthogy elküldjük. Nagyon sok összeesküvés elmélet van az országban, de ilyet televíziós műsorban nem csinálunk, és sose csináltunk. Amihez nekem közöm volt, abban soha nem volt hazugság” – tette hozzá.

Változások az X-Faktorban

A sajtótájékoztatón kiderült, hogy – a tartalmában igencsak megújult – X-Faktor volt a legnézettebb műsor hétvégén. Kolosi Péter, az RTL programigazgatója arról beszélt, hogy a show vadonatúj korszakba lép: csak 7 élő epizód lesz, és a kiesési rendszer is változik.

Míg korábban hetente egy versenyzőt búcsúztatott el a show, most az első néhány hétben megfeleződik a mezőny – az első adásban rögtön két énekes esik majd ki, az egyik, aki a legkevesebb szavazatot kapja automatikusan, a felette lévő két tehetség sorsát pedig párbaj dönti el. A szavazást a nézők telefonos applikációról is elküldhetik, de aki inkább fizetne érte, az maradhat a jól bevált alapdíjas SMS-eknél.

Forrás HVG