Gyerekeknek szól majd a Tini Nindzsa Teknőcök 2?

0 217

Az új Tini Nindzsa Teknőcök filmre az egész család elmehet majd, mert újraírták a forgatókönyvet, hogy a hatéves gyerekek számára is élvezhető legyen – miközben persze a felnőttek számára is tartalmaz jócskán poénokat.

Mindezt a női főszereplő, Megan Fox mesélte el mikor arról kérdezték, két kisgyereke megnézheti-e majd a produkciót. “„A Tini Nindzsa Teknőcök: Elő az árnyékból abszolút nézhető a kicsik számára, szórakoztató és vicces, a gyerekeim ott is lesznek a premieren” -– mondta Megan a Darkhorizons.com portálnak. –

“A többi filmemet viszont nem nézhetik meg. A Transformers-sorozat velem forgatott részei még kicsit kemények nekik a sok akciójelenet miatt, az Ördög bújt beléd meg horrorfilm, ahol ráadásul én vagyok a gonosz, tehát végképp frászt kapnának tőle. A Jonah Hex pedig annyira pocsék lett, hogy nemhogy a saját gyerekeimnek, de senkinek nem ajánlom, hogy megnézze!”

Ezzel Megan ismét tanúbizonyságot tett arról, hogy nemcsak humorérzéke, hanem önkritikája is van. A nagy költségvetésű Jonah Hexet, amely képregényadaptáció, nemrég a férfi főszereplő, Josh Brolin is hevesen szidta, mivel szerinte összecsapták az egészet, a harmadát ráadásul újra kellett forgatni, annyira rémes lett.