Gyilkos történet, Állati ösztön, Gotham – Mindez a Primeon

0 243

A héten három új sorozat debütál a Prime-on, a sorozatok egyébként rendben is vannak, de hogy a Scream Queens (szabadfordításban Sikolykirálynők), hogy lehet Gyilkos történet arról lövésem sincs…

scream-queens

Na szóval a lényeg: A héten  három országos sorozatpremierrel is erősít a Prime, amelyek hétköznap esténként 22 órától várják a nézőket.

Csütörtökönként a Gotham első évadában a DC Comics nagysikerű képregényeinek világába repít a csatorna, ahol James Gordon (Ben McKenzie) oldalán kutathatják a nézők Batman és az ikonikus Gotham-karakterek eredettörténetének homályos részleteit. Akciódús jelenetekben és maffiaháborúban nem lesz hiány, azonban ha a horrorkedvelők több hátborzongató pillanatra vágynak, akkor keddenként nem érdemes elszalasztaniuk a Critics’ Choice Television Awards és a People’s Choice Awards díjas Scream Queens – Gyilkos történet epizódjait. A sorozatgurunak számító Ryan Murphy (Nip/Tuck, Glee, American Horror Story, American Crime Story) ezúttal a vérfürdőt komédiával ötvözte, amelyben az elit lánykollégium egyik üdvöskéjét, Emma Roberts alakítja, aki olyan hátborzongató kalandokban is feltűnt már, mint az Amerikai Horror Story vagy a Sikoly 4. Egy rejtélyes sorozatgyilkos hétről hétre szedi áldozatait, egy biztos: senki nincs biztonságban. Szerda esténként azonban az állatvilág veszi át a főszerepet, a Zoo – Állati ösztön című thrillerben. A James Patterson regény alapján vászonra vitt sorozatban globális fenyegetést jelent az állatok lázadása, amely kettős helyszínen, az afrikai Botswanában és egy nagyvárosban játszódik.

Szólj hozzá!

Hozzászólás

Ez is érdekelhet

Komment
Close