Gyógyszer alakú urnába temettette magát Carrie Fisher

0 721

Külföldi paparazzók zavarták meg a 60 éves korában elhunyt Carrie Fisher családját a zárt körű temetésen pénteken, így derült ki, hogy hamvait egy óriási Prozac alakú tablettába helyezték. A Prozac egy népszerű antidepresszáns, amit depresszió, kényszerbetegség és bulimia kezelésére használnak.

A hamvainak csak egy része került urnába, másik részét édesanyja, Debbie Reynolds színésznő koporsójába tették, aki egy nappal lánya után halt meg, annyira sokkolta Carrie halála. A fenti képen az urnát cipelő Carrie Fisher testvére, Todd Fisher az ET-nek elmondta:

„Carrie kedvenc tárgya ez az óriási Prozac tabletta volt, néhány éve vette. Egy jó nagy bogyó! A lakásában volt és imádta, így a lánya meg én úgy éreztük, hogy Carrie szívesen lenne ebben. Nem találtunk semmit, ami ennél jobban megfelelt volna a célra. Most már a Mennyországban is együtt lehetnek, és mi ennek nagyon örülünk”

Carrie Fisher nem titkolta, hogy mániás depresszióval, testképzavarral, gyógyszerfüggőséggel és alkoholizmussal is küzdött, 2008-ban megjelent Wishful Drinking című önéletrajzi könyvében nyíltan és tabuk nélkül ír erről.

Újraírhatják a készülő Star Wars-filmeket Carrie Fisher halála után

Forrás 444