Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Győzike transzvesztita show-jával folytatódik a Playback Párbaj

0

Győzike kidolgozott testét már nemcsak a fitneszversenyeken csodálhatjuk meg, a Playback Párbaj ma esti részében hófehér bugyiban, latex köpenybe bújva bűvöli a közönséget – számol be az RTL Spike a közleményében. A showman produkciója a csatorna szerint fergetegesre és meglehetősen erotikusra sikeredett, nem csoda hát, hogy a műsor háziasszonya, Szabó Zsófi lányos zavarában azt se tudta, hogy hová nézzen – de hát mi mást is írhatnának egy saját magukat promózó közleményben?

A Playback Párbaj az amerikai Lip Sync Battle hazai kiadása, amely az RTL Spike-on is látható. A cél az, hogy a sztárok a lehető leghitelesebben adják elő a kiválasztott énekes produkciót úgy, hogy közben csak tátognak az eredeti dalra. Háttértáncosokkal, jelmezekkel megspékelve az előadást.

A legújabb epizódban – amely ezúttal kizárólag csak az RTL Spike műsorán lesz látható – nyilvánvalóvá válik, hogy két dudás nem fér meg egy csárdában, így Aurelio és Győzike csörtéje igencsak élesnek és izgalmasnak ígérkezik. A nézők szemtanúi lehetnek az eddigi legpikánsabb szájkaraténak, nem csoda, hogy a házigazdák, Szabó Zsófi és Gáspár Laci egy idő után feladják a békebíró szerepet és zöld utat engednek a hadakozó felek nyíltsisakos küzdelmének. De a hangos beszólogatások és zrikálások mellett megsúgjuk, hogy ezen az estén a könnyek is főszerepet játszanak. Merthogy Aurelio Eros Ramazotti Piu che poi című örökzöldjét „előadva” zokogásban tör ki. A mélyreható érzelmeket a Wellhello nagy slágere, az Apu vedd meg oldja fel, Győzike interpretálásában.

A második fordulóban pedig egyértelműen az önfeledt kacagásé a főszerep: a roma showman Lady Gaga Alejandro című slágerére tátogva vonaglik a színpadra helyezett ágyon, a kockahasát és „kecses” lábát megvillantva. Csupasz testét csak egy latex köpeny, illetve hófehér croptop és bugyi fedi! A transzvesztita show-ra hajazó produkció csúcspontja, amikor a fekete bőrruhába öltöztetett táncosai fogdossák és rángatják, és amikor már Gáspár Laci sem bírja tovább a látványt, Győzike megadja a kegyelemdöfést: kéjesen végigsimítja a férfi háttértáncosa testét. A mozdulatsor olyan élethűre sikeredett, hogy Szabó Zsófi egyenesen belepirul és lányos zavarában azt se tudja, hová nézzen.

„Nagyon élveztem a műsort, bár bevallom őszintén, hogy a tanga rendesen szorított, féltem is, hogy utána az orvosnál kötök ki. Hogy miért éppen Lady Gaga? Mert kedvelem őt, szerintem egy remek karakter, akit jól le lehet utánozni!” – nyilatkozta produkciójáról Győzi a műsor felvétele után.

Ezzel a szenzációs előadással kell felvennie a harcot Auréliónak, aki a Belga Szerelmes vagyok című slágerét tátikázza el, és bizony nagyon oda kell tennie magát – zárul a közlemény. Alig várjuk! De ezúttal tényleg alig.

Share This