Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

HALÁLOS BEFEJEZÉS: A Warner miatt áll a HALÁLOS FEGYVER 5. projekt

0

A 87 éves Richard Donner rendező szándéka, hogy méltó módon búcsúzzon el legkedvesebb karaktereitől, Riggstől (Mel Gibson) és Murtaugh-tól (Danny Glover).

Úgy tűnik azonban, hogy a Warner ezt eléggé megnehezíti… Az első négy Halálos fegyver-filmet is rendező Donner a Maltin On Movies podcast vendégeként beszélt a jelenlegi helyzetről:

Készen állok az ötödik részre. Lethal Finale (Halálos befejezés) lenne a címe, és nagyon darkos. Forgatásra készen várakozunk, de a Warnernél a szokásos trükkjeiket vetik be. Nem is a Warner Bros, hanem a fószer, aki a stúdiót vezeti. Remek ember, de a jogi osztályon olyan embereik vannak, akik a lehető legkontraproduktívabb módon tárgyalnak. Be kellene küldeni őket egy stúdióba, hogy producerekkel, rendezőkkel és színészekkel dolgozzanak együtt, és megtanulják, mitől lesz film egy film. Aztán jöhetne a tárgyalás része. De ez az egész már-már kínos… Szerettem volna egy érzelmes pontot tenni a franchise végére, de egyre kevésbé hiszem, hogy ez valaha is meg fog történni…

Share This