Halálos fenyegetéseket kap a The Walking Dead színésze

Az internetgeneráció ostobaságának nincs határa

0 5 275

A The Walking Dead-ben Eugene-t játszó Josh McDermitt otthagyta a közösségi médiát, miután többször is halálosan megfenyegették a szerepe miatt.

Eleget tesznek a rajongói óhajnak a The Walking Dead 8. évadában

A 38 éves színész által játszott karakter, Eugene a hetedik évadban komoly változásokon megy keresztül, elárulja a barátait és gyávaságból csatlakozik a társait terrorban tartó Neganhez és csapatához, ami igencsak kivágta a biztosítékot a The Walking Dead rajongóinál. Mármint azoknál, akik szerint az Éjjel-Nappal Budapest is valóság…

A Médiatanács szerint veszélyes a társadalomra az Éjjel-Nappal Budapest

Mikor valaki azt mondja, hogy reméli, hogy meg fogok halni, olyankor nem tudom eldönteni, hogy Eugene-re vagy rám gondol.

McDermitt törölte a Facebook-, a Twitter- és az Instagram-fiókját is. Azért egy utolsó videó üzenetet hagyott még a követőinek, amiben elmagyarázta a gyűlölködőknek, hogy ő bizony nem egyenlő a karakterével és minden további fenyegetést jelenteni fog a rendőrségnek.

A videót a színész egy jó tanáccsal zárta, arra biztatta a nézőket, hogy szálljanak le az internetről, töltsenek inkább valós időt a szeretteikkel vagy a barátaikkal.

A színészt egyébként legközelebb az új Twin Peaks-ben láthatjuk.

TWIN PEAKS 3. évad – Új fotók és fontos infók a magyar vetítésről