Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Halle Berryt teherbe ejtette egy űrlény

Az Extant című sorozat az idei nyár nézettségileg egyik legnagyobb durranása, más kérdés, hogy a Halle Berry 13 hónapot az űrben tölt magányosan majd terhesen tér vissza alapszitutól ki mennyit várt.

0

Az Extant című sorozat az idei nyár nézettségileg egyik legnagyobb durranása, más kérdés, hogy a Halle Berry 13 hónapot az űrben tölt magányosan majd terhesen tér vissza alapszitutól ki mennyit várt.

Szóval az alapkonfliktus megvan, Molly Woods 13 hónap után hazatér férjéhez és fiához, azonban már ez sem egyszerű. Férje (Goran Visnjic) nem az első férje, hiszen első férje évekkel ezelőtt életét vesztette, még gyermeke Ethan, csupán egy mesterséges intelligenciával rendelkező robot, akit a férj fejlesztett kis és próbál éppen eladni világszerte.

Az Extant a korábban hittektől eltérően nem arról szól, hogy az egyébként meddő Molly Woodsot felcsinálja egy UFO, hanem sokkal komplexebb történetet kínál nekünk.

Egyelőre még csak találgathatunk, de Molly valószínűleg valami óriási összeesküvés központi alanya, aminek köze van volt főnöke korábbi öngyilkosságához, férje halálához és persze a Yasumoto vállalat titkos kísérleteihez és persze szóló űrutazásához is.

Minden hátterében – valószínűleg – ugyanis a Yasumoto vállalat áll, amely technológiában és tudományban utazik és amelynek fejét a mindig zseniális Hioyuki Sanada alakítja.

A pilot szépen meglett fűszerezve flashbackekkel, jó kérdés, hogy ez csupán a bevezető epizódnak szólt, vagy pedig az egész évadon át kapunk részleteket Halle Berry 13 hónapjából (mert látszólag a lényeges csak annyi volt, amit a pilotban láttunk), mert azért valljuk be sokat hozzáadtak az élményhez az űrbéli jelenetek.

A nézettségi adatok alapján elmondható, hogy a sorozat elsősorban az idősebb korosztályt érdekli, kíváncsi leszek, hogy a fiatalokhoz hasonlóan lemorzsolódnak-e hirtelen (10 millióról 6 millióra), vagy pedig az Extant lesz az idei nyár A búra alattja.

Mi mindenesetre adunk neki esélyt a továbbiakban is.

10/7

Share This