Halloweenkor újranyit a Bates Motel a Viasaton

0 189

Halloween napján debütál a VIASAT6-on a régóta várt Bates Motel – Psycho a kezdetektől című sorozat második évada.

bates motel vera freddie

A második évad a tini Norman egyik tanárának rejtélyes halála körül bonyolódik. Miss Watson halála kellően felkavarja a békés kisváros mindennapjait, ráadásul nagyon sok jel mutat arra, hogy a tettes Norman volt. A családi vállalkozást is veszély fenyegeti: noha Norma felvirágoztatta a motelt, egy épülő főút keresztbe tehet a nő terveinek. motel is veszélybe kerül egy épülő főút miatt.

A főszerepekben továbbra is Freddie Highmore (Norman), valamint Vera Farmiga (Norma) brillírozik. Highmore ? saját bevallása szerint ? rengeteget merített a Hitchcock-filmben Normant megformáló Anthony Perkins alakításából, ugyanakkor beleásta magát a Norman figuráját ihlető hírhedt sorozatgyilkos, Ed Gein élettörténetébe is.

A Normát alakító Vera Farmiga számára különleges kihívást jelentett a második évad. A színésznő ugyanis a Bates Motelt megelőzően csak három sorozatban játszott, és azok közül egyik sem kapott második évados berendelést. Farmiga egy kulisszatitkot is elárult: a motel díszletében Normant gyerekként ábrázoló fényképek valójában saját gyermeke fotói ? ez nagyban segíti a színésznőt a fiáért mindenre képes Norma még hitelesebb megformálásában.

A sorozat executive producere, Kerry Ehrin egy interjúban úgy nyilatkozott: bár mindenképpen szerettek volna tisztelegni Hitchcock klasszikus alkotása előtt, ez nem jelenti azt, hogy szolgai módon másolják az eredeti alkotást. Ellenkezőleg: a sorozat minden szempontból egy teljesen egyedi világban játszódik.

Bates Motel – Psycho a kezdetektől ? október 31-től minden pénteken 23:00-kor a VIASAT6 műsorán!