Hamarosan elkezdik forgatni Az Igazság Ligája-filmet

0 378

Bár elég érdekes hírek láttak napvilágot a DC mozis univerzumával kapcsolatban, úgy tűnik a pletykák alaptalanok voltak, ugyanis a Warner áprilisban neki is lát az Igazság Ligája film forgatásának.

Igazsag-ligaja

Ez lesz az a film, amelyben az összes komolyabb hősét felvonultatja a stúdió, nem csak olyan kis szerepekben, mint amilyenben majd a Batman Superman ellen: Az igazság hajnalában tűnnek majd fel.

Ha hihetünk az eddigi híreknek és (fél)információknak, akkor Csodanő, Aquaman, Cyborg, Flash és Zöld Lámpás is feltűnik majd mindkét filmben, de a Justice League, vagyis Igazság Ligája filmben sokkal hangsúlyosabban, bár várhatóan utóbbi film esetében is Batman és Superman karaktere áll majd a figyelem középpontjában.

“Nagyon remek ötletnek tartom, hogy elkezdtük felépíteni az Igazsága ligája vázát a Batman Superman ellenben. Kicsit “már épp itt volt az ideje” érzése van az egésznek, de nem hibáztatom érte a stúdiót, mert igen hosszú út áll mögöttük. A kreatív részben azonban úgy érzem, egy kis gátat jelentett a dolog. Első hallásra talán egyszerűen tűnik, hogy “Ó, csak fogjuk és beletesszük a többi szuperhőst”, de meg kell nekik teremteni a hátteret is, a világot, amely körülöttük létezik.” – mondta a készülő Igazság Ligája film kapcsán Zack Snyder rendező, de kicsit olyan érzésem van ennek kapcsán, mintha már előre magyarázkodna a Batman v Superman miatt…