Hamarosan érkezik a HUMANS sorozat 2. évada a magyar AMC-re

Niska (Emily Berrington)
0 639

A HUMANS sorozat nyolc új résszel folytatódik az AMC-n. A történet egy különleges, párhuzamos jelenben játszódik, amelyben mesterséges intelligenciájú “Synth”-ek, emberi tulajdonságokkal bőven felruházott robotok közt élünk. Több új szereplő csatlakozik a színészgárdához, köztük a Mátrixban világhírűvé vált Carrie-Ann Moss, aki ezúttal egy tudóst alakít.

Dr Athena Morrow (Carrie Anne Moss)
Dr Athena Morrow (Carrie Anne Moss)

A premier előtt felfrissíthető az első évad: január 5-től csütörtökönként egy-egy részt ad az AMC.

A HUMANS világában a mesterséges intelligenciájú teremtmények a társadalom részévé váltak. Az a feladatuk, hogy engedelmesen segítsék, és védjék az embereket. De mi történik, amikor szabad akarattal ruházzuk fel őket, és megkapják a jogot, hogy öntudatra ébredjenek?

Egy kérdés lesz a drama fő mozgatója: kinek áll jogában eldönteni, hogy mit jelen élni, “életben lenni”? A világ, amelyben élünk, kezd egyre ijesztőbbé válni…

A HUMANS 2. évada változatlanul több izgalmas történetszálon fut, azt igyekszik bemutatni, mennyi lehetőséget rejt az intelligens robotok és az ember kapcsolata, és vajon hol a határ. Carrie-Ann Moss mellett az új szereplők közt feltűnik Marshall Allmann (“True Blood”), aki egy Szilícium-völgybeli, amerikai milliárdost alakít. Egy technológiai céget vezet, amely egy új, titkos kutatásba kezd – az ügyhöz azonban meg kell nyernie a mesterséges intelligenciára szakosodott tudóst, Dr. Athena Morrow-t (Carrie-Ann Moss).

A HUMANS sorozat írói Sam Vincent, Jonathan Brackley, Joe Barton, Charlie Covell és Weatherby.
Vezető producerei Derek Wax, Chris Fry, Vincent és Jonathan Brackley, Henrik Widman és Lars Lundström.

A HUMANS, 2. évadának premierje február 23-án 22:00 órakor lesz az AMC-n.