Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Harmadik hete A mi kis falunk a legnézettebb műsor

0

Verhetetlennek tűnik A mi kis falunk a kereskedelmi célcsoportban: az RTL Klub új fikciós sorozata ugyanis a 7. héten is a nézettségi lista élén végzett. Az RTL Klub fölénye pedig az elmúlt héten is vitathatatlan volt, hiszen a legnézettebb 50 műsor közül 35 a vezető kereskedelmi csatornán futott.*

Jó sorozat is lehet A mi kis falunk, de még nem az

Az RTL Klub három héttel ezelőtt indította el legújabb fikciós sorozatát, amely az elmúlt hetek nézettségi statisztikái alapján óriási sikerrel fut a kereskedelmi célcsoportban. A mi kis falunk harmadik epizódja a legnézettebb műsor lett a 7. héten a 18-49 éves korosztály körében. Pajkaszeg semmiképpen sem hétköznapi, ám annál mulatságosabb hétköznapjait bemutató sorozat múlt hét csütörtöki része egyébként aznap 29,8 százalékos közönségarányt ért el és több mint 400 ezer nézőt ültetett a képernyők elé a 18-49 éves korosztályból. A későbbi napokon, a felvételről történő (időeltolásos) televíziónézés adatait is figyelembe véve még nagyobb a műsor nézettsége: a hétvége folyamán (vasárnapig bezárólag) ugyanis további csaknem 50 ezer ember nézte meg ezt a műsort.

A teljes, 18-49-es célcsoport nézettségének több mint 13 százalékát így már a felvételről történő lejátszás adja, a 29,8 százalékos aznapi közönségarányt pedig ez a hozzáadott nézettség már most 31,9 százalékra emelte. A több, mint 2 százalékpontos közönségarány-emelkedés egyébként az első két részre is igaz volt, ez pedig azt jelenti, hogy nemcsak a műsor élő nézettsége, de A mi kis falunk időeltolásos nézettsége is kiugróvá teszi a sorozatot a többi televíziós programhoz viszonyítva.

*Forrás: Nielsen közönségmérés

Share This