Harrison Ford és Carrie Fisher egy pár voltak az első Star Wars film idején

STAR WARS: THE FORCE AWAKENS, (aka STAR WARS: EPISODE VII - THE FORCE AWAKENS), from left: Carrie Fisher, as Leia, Harrison Ford, as Han Solo, 2015. ©Walt Disney Studios Motion Pictures/Lucasfilm Ltd./Courtesy Everett Collection
0 576

Carrie Fisher most megjelenő könyvéből kiderült, amit nagyon sokáig sikerült titokban tartania: az első Star Wars film forgatásán összejött Harrison Forddal.

Han Solo és Leia A birodalom visszavág

A People Magazin írta meg, hogy Carrie Fisher most megjelenő, The Princess Diarist című könyvében a színésznő azt is közli: egy időben titkos viszonyt ápoltak kollégájával. 40 év elteltével kellett tehát megtudnunk, hogy Leia hercegnő és Han Solo a kamerák mögött kevésbé volt szemérmes, mint a kamerák előtt, Fisher szerint ugyanis eléggé intenzív volt a három hónapig tartó kapcsolatuk.

Ami egyébként nem is lenne gond, azonban az 1976-os Star Wars forgatásán Ford 33 éves, a színésznő pedig 19 éves volt – persze talán ezért sem lehet kővel dobálni őket. A Han Solót alakító színész azonban ebben az időszakban már házas volt, két gyerekkel, ezért nem derülhetett ki, hogy a Leia hercegnőt játszó színésznő és Ford a forgatáson kívül is párt alkottak.