Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

HARRY POTTER: HOGWARTS MYSTERY- Meghívó érkezett a varázslótanoncok világába

Előzetes érkezett a Harry Potter RPG-hez.

0

Nemrég futott be a közösségi finanszírozásból készült, rajongói előzményfilm a YouTube-ra Voldemort: Origins of the Heir címen. Úgy tűnik, hogy a Harry Potter fanok eléggé el vannak kényeztetve mostanában, ugyanis készül egy mobiltelefonokon játszható RPG is a Jam City prezentálásában, aminek az első előzetesét már meg is tekinthetitek.

Jelenleg pontos megjelenési dátumot még nem tudunk, de elsőre elég hangulatosnak tűnik a játék. Ne várjunk hatalmas vizuális élménykavalkádot, hiszen itt nem ezen van a hangsúly. Tulajdonképpen egy szerepjátékot kapunk majd ahol megalkothatjuk saját karakterünket, és olyan szereplőkkel találkozhatunk mint például Nymphadora Tonks. Az első könyv előtti időkre összpontosítanak a játék készítői, azaz Harry, Ron vagy Hermione nem kapnak szerepet a játékban.

Ez talán nem is akkora tragédia, hiszen vannak még a Harry Potter univerzumában érdekes, izgalmas karakterek rajtuk kívül is. Azt biztosan tudjuk, hogy csatlakozhatunk majd a négy ház valamelyikéhez, párbajozhatunk, fejleszthetjük karakterünket, különböző területeket fedezhetünk fel és még állatkánk is lehet. Ez így elég jól hangzik ugye?

Mi mindenesetre várjuk már a játékot, mivel ebben a formában már a zsebünkben is elfér majd az egész varázsvilág.

Share This