Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Hatalmas a felháborodás a MULAN film lehetséges sztorija miatt

3

2018-ban érkezik a Mulan élőszereplős változata, ahogyan azt a napokban bejelentették a stúdiónál. Egyelőre még a szereplőválogatásnál tartanak, de a neten felbukkant egy forgatókönyv, ami igencsak kicsapta a biztosítékot néhány rajongónál – számol be az IGN.

A főszereplő egy 30 körüli európai kereskedő, akit kezdetben csak a nők és a pénz érdekel. Az egyedüli ok, amiért a kíséretével úgy döntenek, hogy segítenek a kínai birodalmi seregnek az, hogy szemet vet Mulanra. Bizony. A fehér megmentőnk csak azért segít az ősi Kínának, mert bukik az ázsiai csajokra. A Lauren Hynek és Elizabeth Martin által írt forgatókönyvben minden második oldal a kereskedővel foglalkozik, akivel Mulan kölcsönös vonzalmat alakít ki, és aki azért harcol a csatákban, hogy megmentse a lányt. Mindennek a tetejében pedig őt, és nem Mulant éri a megtiszteltetés, hogy egyedüli emberként megmentse Kínát a betolakodóktól.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy ez a Lauren Hynek és Elizabeth Martin által írt forgatókönyv verzió, ezt még Rick Jaffa és Amanda Silver át fogja dolgozni, de mindenképpen iránymutató azt illetően, hogy a stúdió milyennek képzeli el a Mulan-filmet.

Share This