Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Hatalmas mellek debütálnak ma a Válótársak 2. évadában +18

1

Fiatal szeretőként mutatkozik be Horváth Alexandra a ma esti Válótársakban. A villantással, szexjelenetekkel tűzdelt epizód Szandra számára hatalmas lehetőség a színészi pályán, és mint mondja: bizonyos esetekben a teste a munkaeszköze is.

Egy ideje nincs tévém, így sem az előzetest, sem a bevágott jelenetet nem láttam még – mondta Horváth Alexandra a Bors munkatársának. A ma esti Válótársakban debütáló lány a Színház- és Filmművészeti Egyetemen tanul, így hatalmas lehetőség számára, hogy a sorozatban szerepelhet.

 

Örültem, hogy behívtak, és ki akartam próbálni magam versenyhelyzetben, de nem gondoltam, hogy engem választanak. Scherer Péterrel egyébként már találkoztam korábban, a többieket viszont ott ismertem meg. Meglepő, de ennek ellenére abszolút nem volt kínos a szexjelenet. Minden a lehető legjobban alakult, az egész stáb profi, kedvesek voltak velem. Stohl Andrással pedig már előtte is tudtunk beszélgetni, ismerkedni pár órát, ezért teljesen biztonságban éreztem ma­gam, mire elértünk a meztelen jelenetig. Az pedig szimpla színészi feladat volt: a szexjelenetnek is van lelki része, és azt próbáltam megragadni, ahogy András is érzékenyen kezelt – tette hozzá a fiatal lány, aki a Barátok közt egykori sztárja, Barna Zsombor barátnője már meglehetősen hosszú ideje.

Alexandra villantása a 25. másodperc után látható

Share This