Hatalmasat bukott az Egyiptom istenei

0 211

Már meg is van az év legrosszabb filmje?

Egyiptom istenei

Ahogy azt megjósoltuk alaposan a földbe állt az Egyiptom istenei címet viselő Alex Proyas rendezés. De talán még azt is alulmúlta, amit legrosszabb álmaikban gondoltak az alkotók…

Ennél is durvább, hogy Alex Proyas minden önkritikától mentesen a Facebookon ugrott neki a kritikusoknak, akik szerinte tönkretették a filmjét, már a premier előtt.

Proyas szerint nem a filmje pocsék, hanem a kritikusok, akik nem képesek következetesek lenni, nincsenek saját gondolataik, bulvárosodnak, csak hogy minél több olvasót kiszolgáljanak, de ahhoz nincs elég intelligenciájuk, hogy felismerjék egy film művészi értékét.

Nagyból ez Proyas mélyenszántó bejegyzésének lényege, amit minden bizonnyal az váltott ki, hogy a filmje akkorát hasalt az amerikai mozikban, mint egy első lépéseit tevő csecsemő..

A 140 millió dollárból készült fantasy 14 milló dollárra volt jó az amerikai mozikban, a világ további 68 országában pedig további 24 millióval tudta csak ezt megtoldani… A kritikusok pedig már most az év legrosszabb filmjének kiáltották ki, így sok nézőre a következő hetekben sem számíthat…