Hétfőtől már lehet jegyet venni a Zsivány Egyesre

0 469

Hétfőtől kezdődik a jegyelővétel a Zsivány Egyesre. Tavaly akkora roham volt itthon az Ébredő Erőért, hogy a rendszerek nem bírták a rohamot, és sokan hoppon maradtak.

Ahogy arról beszámoltunk, december 14-én mutatják be a magyar mozikban a Star Wars új epizódját, a Zsivány Egyest.

Míg tavaly már október 19-én elkezdődött a jegyelővétel az Ébredő erőre, a forgalmazó egészen idáig nem tudta megmondani, mikortól lehet jegyet venni az idei epizódra.

A Magyar Nemzet azonban a Forum Hungary péntek reggeli közleményére hivatkozva azt írta: jövő hétfőtől kezdődik az elővétel. Ahogy az Ébredő Erőt, a Zsivány Egyest is megnézhetjük eredeti nyelven is néhány moziban. Az is kiderült, hogy az új részre 12-es korhatárkarika kerül.

Tavaly nem ment simán a jegyelővétel, igaz, akkor már tíz éve vártak a rajongók az új Star Wars-epizódra. A Cinema City Magyarország szerverei nem is bírták a rohamot, és a Corvin Mozi jegyrendszere is összeomlott. Sokan, akik visszaigazolást kaptak a sikeres vásárlásról, végül nem jutottak jegyhez, így a Cinema City visszautalta nekik a pénzt, és egy filmplakátot is küldött ajándékba a hoppon maradtaknak.