Hivatalos: A Netflix feltámasztja a Szívek szállodáját

1 274

Eddig csak a pletykákra támaszkodhattunk a Gilmore lányok visszatérése kapcsán, azonban a minap hivatalosan is bejelentették a sorozat folytatását.

gilmore_girls_lauren_graham_alexis_bledel

Tavaly már beszámoltunk arról, hogy négy darab 90 perces epizód készül a Gilmore Girls-ből, azonban eddig minden képlékeny volt.

A Netflix hivatalosan is bejelentette, hogy sokak kedvenc sorozata folytatódik. A készítők között Amy Sherman-Palladino és férje, Daniel Palladino is szerepel. Palladino íróként, rendezőként és executive producerként dolgozott a Szívek szállodáján.

A szereplők névsorában Alexis Bledel (Rory Gilmore), Lauren Graham (Lorelei Gilmore), Scott Paterson (Luke Danes), Kelly Bishop (Emily Gilmore), Sean Gunn (Kirk Gleason) és Keiko Agena (Lane Kim) neve is megtalálható.

A bejelentést követően Lauren Graham Twitteren osztott meg egy képet, melyen fülig érő szájjal öleli 2007-ben, a széria forgatásáról “ellopott” kabátját:

A Szívek szállodája 2000 és 2007 között ment a tévékben, a Netflixre készülő új részek pedig az utolsó epizódok lesznek, egy új lezárása a sorozatnak.