Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Hivatalos: Egy ötödik TRÓNOK HARCA spin-off is készül

0

Max Borenstein, Jane Goldman, Brian Helgeland és Carly Wray forgatókönyvírók vezetésével négy Trónok harca spin-offon is gőzerővel dolgoznak az írók, de most hivatalosan is bejelentették az ötödiket, amely a Trónok harcát jól ismerő Bryan Cogman vezetésével készül.

Cogman a Trónok harca alkotóinak, vagyis David Benioff és D.B. Weiss asszisztenseként kezdett, de idővel egészen odáig tornázta magát, hogy 10 rész forgatókönyve is a nevéhez fűződött, majd produceri tisztséget kapott és George R.R. Martin illetve a két említett showrunner mellett az egyik legfontosabb oszlopa lett a sorozatnak.

George R.R. Martin, aki mind az öt spin-off forgatókönyvébe besegít (vagyis jó eséllyel sosem fog elkészülni a The Winds of Winter) nagy vonalakban arról is nyilatkozott, hogy mire számíthatunk Cogman művétől:

“Mint a többi pilot, ez is egy előzmény lesz, és inkább örököse, mint spin-offja a Trónok harcának. Adaptációról van szó, és a rajongók imádni fogják, szerintem a westerosi történelem egy nagyon izgalmas szakaszával foglalkozik. Együtt fogunk dolgozni Bryannel a sorozat minden egyes részletén.”

Share This