Hivatalos: Őt ölte meg Negan a The Walking Dead 7. évadának 1. részében

Vagy ha úgy tetszik még a 6. évad utolsó részében. És ezzel több minden bizonyossá vált.

Kattints egyet a nyílra, hogy láthasd a cenzúrázatlan képet
0 1 337

Vagy ha úgy tetszik még a 6. évad utolsó részében, de fél évet kellett várnunk arra, hogy megtudjuk a választ. És ezzel több minden bizonyossá vált. (SPOILER, szóval aki nem látta hajnalban a The Walking Dead 7. évadának 1. részét, az jobb, ha nem olvas tovább, csúnyán elrontjuk a napját.)

Kezdhetjük?

Elsősorban az vált bizonyossá, hogy a kiszivárgott jelenetleírás, még ha itt-ott részleteiben vagy sorrendiségében el is tér, végül is igaz.

  • Negan tényleg Abrahamet üti agyon.
  • Ezt követően Daryl behúz egyet Negannek (nem Negan egyik emberének)
  • Negan ezt követően Glennt is elintézi.
  • Ricknek valóban voltak víziói egy futurisztikus, boldog életről.
  • Negan tényleg arra kényszerítette Ricket, hogy vágja le Carl kezét – ez végül nem történt meg.

Másodsorban pedig az, hogy a sorozat alkotói végre golyókat növesztettek, hiszen végre kimertek írni olyan karaktert, aki a kezdettől fogva a rajongók kedvence volt.

Harmadrészt pedig az, hogy bár a képregényt is tiszteletben tartották, minimális változást eszközöltek, hiszen Glenn mellett Abraham is meghalt – igaz, ahogy korábban is írtuk, ő az eredeti történetben már amúgy sem él ilyenkor, hiszen ő kapta azt a nyílvesszőt, amit a sorozatban a Denise nevű dokinő.

Ezzel együtt azt hiszem sokak számára sokkoló volt, hogy pont miután fellélegeztek, hogy nem Glenn az, Negan úgy dönt, hogy Glennek is hullania kell.

 

Ők lesznek Negan két áldozata a The Walking Dead 7. évadában

Amíg nem volt meg a premier természetesen minden ilyen írást légből kapottnak kell tekinteni, de most egy Reddit-felhasználó azt állítja pontosan tudja mi fog történni a 7. évad nyitórészében . Lehetséges SPOILEREK, szóval ennek tudatában továbbolvasni! A magát bennfentesnek beállító user nagyon pontos leírást adott a történtekről, de persze könnyen meglehet, hogy éppen ezzel a részletes leírással próbálja alátámasztani a saját elméletét.

Kommentben írjátok meg nekünk, hogy mit vártok, milyen hatással lesznek az események a többiekre és hogy mit gondoltok az évadnyitó eseményeiről és áldozatairól?