Hogyan legyünk szinglik? Avagy Valentin nap Deadpool nélkül…

0 344

Van, aki profi mód műveli a szingliséget, van, aki rossz ebben a műfajban? és van Alice. Meg Robin. Meg Tom, David és a többiek. New York tele van magányos szívvel és testtel, olyanokkal, akik kiválóan érzik magukat a bőrükben és olyanokkal, akik rettentően. Van, akinek életre szóló szerelem kéne, van, akinek csak egy vad éjjel, vagy max. 10 perc, de az nagyon…

Hogyan legyünk szinglik?

Alice (Dakota Johnson) kis szünetet kér a pasijától, hogy végiggonodlja az életetét: de megismerkedik egy csajjal (Rebel Wilson), a bulizós, vagány szinglik királynőjével, és belesodródik egy őrült és pasitól pasiig vezető, izgalmas kalandtúrába ? melynek a végén vagy a szerelem várja vagy még egy hihetetlen buli.

A film a randik, a viszonyok, csalások és nagy szeretkezések világában vezet el, hősei mind páratlan emberek, akik a párjukat keresik ? a városban, amelyik sosem alszik.

Nagyszájú és játékos, cool, szexi és romantikus, tele felejthetetlen poénnal. Az új vígjáték szinglik és valaha volt szinglik kedvence lesz – a stúdió ígérete szerint.

A Hogyan legyünk szinglik? február 11-től látható a hazai mozikban.

Poszterek a filmhez: