How to Stop Time – Benedict Cumberbatch több száz éves embert játszik a filmben

0 384

Benedict Cumberbatch lesz a főszereplője és producere is a How to Stop Time (Hogyan állítsuk meg az időt) című filmnek, amely Matt Haig júliusban megjelenő új regényéből készül – értesült a The Hollywood Reporter.

A népszerű brit színész saját SunnyMarch produkciós cégén keresztül dolgozik majd a filmen, amelynek gyártásában és forgalmazásában a könyv filmes jogait megszerző és a produkciót finanszírozó StudioCanal is részt vesz.

Cumberbatch a produkcióban a 41 évesnek látszó Tom Hazardot alakítja majd, aki valójában több száz éves.
“Rendkívül izgalmas kilátás, hogy Benedict Cumberbatch játssza Tom Hazardot (…) és nagyon örülök, hogy újra együttműködhetek a StudioCanallal” – jelentette ki Haig, aki 2014-ben a cég Paddington című filmjének forgatókönyvén is dolgozott.

“Ebből a lebilincselő regényből erős film készül, amely ismét bizonyítja a StudioCanal elkötelezettségét a brit tehetség, történetmesélés és produkció iránt. Alig várjuk, hogy világszerte eljuttathassuk a közönséghez” – fogalmazott a produkciós vállalat.

A 41 éves brit szerzőnek, Matt Haignek már számos, gyerekeknek és felnőtteknek szóló könyve jelent meg, ő írta A fiú, akit karácsonynak hívtak, a Vigyázz, mit kívánsz!, a Miért érdemes életben maradni? vagy az Én és az emberek című köteteket is.