Hugh Jackman akár szerepelhet is a Deadpool 2-ben

0 509

A Deadpool óta szinte mindennapos téma, mind Ryan Reynolds, mind az alkotók részéről, hogy nagyon szeretnék összehozni legalább egy jelenet erejéig a Ryan Reynolds által alakított Deadpool illetve a Hugh Jackman által alakított Farkas karakterét.

Erre aztán sem a Deadpoolban, sem a Deadpool után, sem a Logan – Farkasban vagy annak stáblistás jelentében nem került sor, bár pletykák mindannyiszor felreppentek. Hugh Jackman pedig szögre akasztotta ugye Farkas karakterét, így úgy tűnik, hogy nem jön össze a filmtörténet egyik legjobban várt szuperhőstalálkozója. Csakhogy a The Hollywood Reporter munkatársa felvetette a Deadpool 2-t író Paul Wernicknek és Rhett Reese-nek, hogy mi lenne, ha Hugh Jackmant nem Loganként, hanem Hugh Jackmanként látnánk a filmben, ha már az első Deadpoolban annyit cikizték?

“Tetszik az ötlet. Deadpool egy olyan világban él, amiben Hugh Jackman is létezik, hiszen a People magazin legszexibb férfiáról szóló borítóképét is feltűzte magára az első filmben, szóval akár még találkozhatna is Hugh-val mint valódi emberrel. Az biztos, hogy nagyon vicces lenne.”

Ezt az ötletet mi is nagyon támogatjuk!

Deadpool Hugh Jackman