Hujber Feri zseniálisan hekkeli meg a teljes magyar médiát

0 1 589

Vannak olyan hírességek, akikről nem lehet eldönteni, hogy teljesen elment az eszük, vagy éppen médiahekknek szánják mindazt, amit a bulvármédiának nyilatkoznak, a bulvár kedvéért vagy éppen meghekkeléséért tesznek. Még a nemzetközi viszonylatban Shia Labeouf ennek az első számú mintapéldánya, addig itthon szépen lassan Hujber Feri kezd azzá válni, aki képtelenebbnél képtelenebb okfejtésekkel vívja ki a népharagot, aztán jó nagyot lubickol abban, hogy a bulvár ezt komolyan tálalja, az emberek lázonganak – miközben ő röhög azon, hogy milyen hülye mindenki, aki az ő mondatai kapcsán különböző elméleteket gyárt.

Tegnap (és ma) a TV2 Mokka című reggeli műsorának vendége volt, ahol többek közt elmondta, hogy Jézus valójában korának Stohl Andrása volt, ráadásul nem is ő, hanem egy tízéves kisfiú halt meg a “kereszten”, de nem is ott, hanem valójában egy színházi előadás közben, ami olyan botrányos volt, mintha Alföldi rendezte volna,

Persze ezt “elég bonyesz lesz” mindenkinek elmagyarázni, de majd ő külföldön is terjeszti az igét . mondta el tegnap, majd további okfejtésekbe kezdett.

Aztán ma visszahívták, és többek közt olyanokat mondott, hogy Orbán Viktor Magyarország király, bár a kedvenc részünk toronymagasan az volt, amikor becsukatta a műsorvezetővel a szemét, majd odasúgta neki “Gondolj egy vízióra, az Eurovízióra” 😀 Ahogy lesz erről videóanyagunk, közzé is tesszük, érdemes lesz visszatérni.