Ice Cube nem forrong az Oscar miatt

0 302

Csak egy Oscar-jelölést kapott a Straight Outta Compton című film (legjobb forgatókönyv), holott a produkció a tavalyi év nagy meglepetés-sikere volt.

nwa-straight-outta-compton

Az NWA (NiggazWit Attitudes) nevű rapbanda felemelkedéséről szóló opusz egyik producere Ice Cube volt, amiben az is motiválhatta, hogy ő volt az együttes egyik alapítója. A hatalmas sikert aratott filmet több Oscarra is esélyesnek tartották, ezért egy beszélgetős műsorban rögtön a jelölések kihirdetése után megkérdezték Cube-ot, mit szól az eredményhez. „Nem vagyok kiborulva, sem meglepve – mondta a 45 éves rapperből lett színész-producer. – Ez az Oscar, és arrafelé már csak így mennek a dolgok. Nekem csak az számít, hogy az emberek szeretik a filmet.”

ube-nak már csak azért sem fájhat a feje az egyetlen jelölés miatt, mert most kerül a mozikba a Pofázunk és végünk Miamiban, amely a nagy sikerű Pofázunk és végünk folytatása. Ice Cube ismét a kis termetű, de annál nagyobb beszélőkével megáldott Kevin Hart komikus oldalán indul harcba a drogbandák ellen, s ennek keretében félig lebontják Florida fővárosát.