Idegállapotba kerülsz a Batman Superman ellen végső előzetesétől

1 328

Bevallom, én eléggé beledőltem a kardomba a a legutóbbi Batman Superman ellen: Az igazság hajnala előzetese után, ugyanis egyszerűen nem tetszett az egész hangulata és nem éreztem eléggé címéhez méltónak – különösen Batman karakterét figyelembe véve.

batman-v-superman-dawn-of-justice-bat-signal

Azonban, most másfél hónappal a premier előtt megérkezett a film végső előzetese (gondolom a jövőben már csak jelenetvideók és tévészpotok jönnek), amelynek sikerült visszaadnia az első teaser hangulatát, sőt újra olyan “idegállapotba” kerültem (mint Superman az új előzetes utolsó képkockáján), hogy legszívesebben a Deadpool és a Batman Superman ellen közt eltelt időt hibernálva tölteném.

Nézd meg a filmhez érkezett legújabb (ismétlem végső!) előzetest és érteni fogod miről beszélek!

Milyen hősre van szüksége a világnak? Gotham City védelmezője úgy érzi, hogy Metropolis megmentője már istenként tekint magára, senki és semmi nem korlátozza, így szembefordul vele. De a világ nem törődik velük, mert más kérdésekre keresi a választ: senki nem tudja, mit szeretne: mindenható védelmezőt, vagy függetlenséget.

Amíg Batman és Superman az egymás ellen folytatott háborújukkal vannak elfoglalva, egy új, minden eddiginél rémisztőbb fenyegetés egyre erősebbé válik. Az emberiség még sosem volt ekkora bajban – és talán már nincs, aki segíteni tud rajta.