Így keltették életre Tarkin tábornokot a Zsivány Egyes-ben

0 578

A legújabb Star Wars-kaland, egyben a franchise első spin-off produkciója a rajongók nagy részét lenyűgözte. Vagy ha nem is, az egészen biztos, hogy meglehetősen ritkán hallhatunk negatív véleményt a Zsivány Egyes összképéről.

A produkció egyik nagy szenzációja a forradalmi vizuális effektek alkalmazása. A készítők ugyanis ezek segítségével, na meg nem kevés részletes és alapos munkával életre keltették a földi színpadon már nem játszó Peter Cushing-ot Tarkin tábornok ikonikus mellékszerepének kedvéért. Ez a merész húzás mindenképpen jót tett a produkció autentikusságának.

A konzervatív szkeptikusokban persze megszólalhat a vészharang. Ilyen lehetőségek létezése mellett mi lesz a húsvér színészi játékkal? Vélhetően egyáltalán nem kell féltenünk kedvenc aktorainkat, hiszen habár a vizuális effekttechnológia újabb és újabb csúcsokat dönt, valószínűleg mindig, vagy legalábbis még jó ideig lesz igény az olyan kézzelfogható filmes elemekre, mint a valódi színészi játék. Ami, hozzáteszem, az alábbi videóban kifejtett procedúra alapját is képezi.

Akik még nem látták a Zsivány Egyest, és szigorúan ódzkodnak a legkisebb spoilerektől is, várjanak a videóval!

Forrás Movie Tank