Így lett Tom Hollandból Pókember

0 324

Tom Holland egy home-videónak köszönheti, hogy megkapta Pókember szerepét, a Marvel Mozis Univerzumában. És hogy mi volt azon a felvételen? Ezt ő maga árulta el a Hollywood Reporternek.

Tornász voltam kölyökként, tehát csináltam egy hátraszaltót, hogy megmutassam a Marvelnek, képes vagyok ilyesmikre. Ilyen volt az egész: “Üdv, Tom Holland vagyok.” Hátraszaltó. “Londonból származom.” Oldalszaltó. “Öt egész hét láb magas vagyok.” Sima szaltó. Jót mulattam a felvételek elkészítésénél.

Azt is elárulta, hogy csak közvetetten a Mavreltől tudta meg, hogy megkapta a szerepet, de nem az ügynökei szóltak neki.

Az ágyamban lapozgattam az Instagramot. Közel egy hónap telt el a meghallgatás óta. A Marvel épp posztolt egy képet azt írva, hogy “menj a weboldalunkra és derítsd ki, hogy ki lesz a következő Pókember.” Rámentem a Marvel oldalára a számítógépemen és ott volt: “Az új Pókember Tom Holland.” Totál robbantam, tisztára bediliztem.

A fiatal színész azt is elárulta, hogy a tökéletes katona (Amerika kapitány) és a milliárdos csemete (Vasember) után most egy egészen más szuperhőstörténetet kapunk, ugyanis megismerhetjük, hogy egy gyerek miként dolgozza fel azt, hogy felfoghatatlan képességet kap. Ráadásul úgy tűnik, hogy legalább 6 Marvel-filmben (3 önálló és 3 közös) láthatjuk majd Tom Hollandot hálóhányóként, aki azt sem rejtette véka alá, hogy a korábbi Pókemberektől (Andrew Garfield és Tobey Maguire) is sokat tanult a szerephez.