Így reagált az internet a The Walking Dead 7. évadának nyitányára

Én mondjuk még mindig nem nagyon vágom a gameplay-kommentár meg a reakcióvideók értelmét, persze még az is meglehet, hogy pár év múlva ebből fogok élni.

Greg Nicotero, a sorozat showrunnere Rickkel beszélget, miközben Glenn bohóckodik
0 1 202

Én mondjuk még mindig nem nagyon vágom a gameplay-kommentár meg a reakcióvideók értelmét, persze még az is meglehet, hogy pár év múlva ebből fogok élni.

De a lényeg, hogy természetesen sokan voltak, akik felvették ahogy nézik a The Walking Dead 7. szezonjának premierjét. Voltak érdekes reakciók na. (Mondjuk, hogy hogy lehet pofázva, telefont nyomkodva nézni egy olyan premiert, amire fél évet vártál, az meg egy szociológiai tanulmányt érdemelne.)

Bónusz:

Kritikánk itt:

The Walking Dead 7. évad 1. rész kritika – spoilermentes

Fél éves hiátus után végre megérkezett a The Walking Dead 7. évada, amely a készítők agyonszajkózott ígérete szerint egy egészen új világképet tár majd elénk. Ennek az új világnak az első hírnöke Negan, akit az előző évad utolsó jelenetsorában ismerhettünk meg és akinek belépője nagyjából tévétörténelmet írt.

Itt pedig az, hogy mit hiányoltunk az évadnyitóból:

Miért volt rossz a The Walking Dead 7. évados premierje?

Hat hónapot vártunk a The Walking Dead 7. évadának premierjére, s közben megállás nélkül tippeltünk, találgattunk, teóriákat gyártottunk azt illetően, hogy vajon a képregényhez hasonlóan Glenn lesz-e az, akinek Lucille okozza a végzetét, vagy pedig a sorozat alkotói ezúttal is szembemennek Robert Kirkman történetvezetésével. A választ már tudjuk, de elégedettek semmiképpen nem lehetünk.