Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Ilyen lesz a Fekete Párduc menü a mozikban

A kiváló kritikákat kapott szuperhős mozihoz a jobb filmszínházak büféiben mozis pohár topperekkel (figurákkal) és dombornyomott popcorn vödör várja a rajongókat.

0

Végre bemutatják a mozikban az idei év első Marvel produkcióját, a Fekete Párduc 2018. február 15-től látható a hazai mozikban.

A büfék kínálatát egy féle mozis pohár, két különböző topper és dombornyomott popcorn vödör színesítheti. A MoziShop.hu áruházban azonban csütörtöktől azok is megrendezhetik, akik esetleg nem tudnak a moziban beszerezni az igazán tetszetős pohárból vagy popcorn vödörből.

A webáruházban több verzióban is megrendelhető a Fekete Párduc pohár és popcorn vödör, az igazi fanok még három különböző plakát közül is válogathatnak. A MoziShop.hu áruházban külön-külön is megrendelhetőek a 0,5 literes poharak, a 2,5 literes popcorn vödör és a 61,5X90 cm méretű plakátok, de szettekben, így természetesen kedvezményesebb áron is beszerezhetjük a kiszemelt ajándéktárgyakat. Csupán hab a tortán, hogy a MoziShop.hu áruházban leadott rendeléseket Budapesten négy helyen szállítási költség nélkül is át tudjuk venni.

Érdemes böngészni a hazai palettán egyedi kínálattal rendelkező webáruházban kínálatát, ugyanis a korábbi premierekhez kapcsolódó mozis poharak és popcorn vödrök, plakátok mellett már a Bosszúállók: Végtelen háború ágynemű garnitúrát is megrendelhetjük.

Share This