Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Ilyen lesz a JOKER ÉS HARLEY QUINN

A film készítői elárultak egy-két részletet.

0

Glenn Ficarra és John Requa elkészült a Joker és Harley Quinn forgatókönyvével és szerintük egészen eszement szerelmi történetet sikerült összehozniuk.

Az őrült dilis szerelem, a Tapló télapó és a Rólunk szól mögött is álló írópáros – akik a Joker és Harley Quinn mozifilmet nem csak írják, hanem rendezik is – szerint egészen új ízt hoznak a képregényfilmek univerzumába, ugyanis a filmjük a Tapló télapó és a Rólunk szél érezlmi ösvényén mozog majd.

Azt is elárulták, hogy az érzelmi válságban lévő Harley Quinn a film elején elrabolja a híres tévépszichológus Dr. Philt, ugyanis az ő segítségével szeretné megoldani a Jokerrel kapcsolatos szerelmi életét – de ennél sokkal őrültebb ötleteik is voltak, amit viszont is láthatunk majd a filmben, ugyanis elmondásuk szerint a szkriptjük nagyon bejött a Warner vezetőségének.

Ezzel együtt fogalmuk sincs, mikor kezdődhet el a forgatás, ugyanis a Warner most gőzerővel dolgozik a Todd Phillips-féle Joker-filmen, és úgy néz ki a Birds of Prey is elsőbbséget élvez a sorban.

A Joker és Harley Quinn Jared Leto és Margot Robbie főszereplésével készül,utóbbival egyébként az író-rendező páros már harmadik alkalommal dolgozik majd együtt a Focus – A látszat csal és az Afganisztáni víg napjaim filmeket követően.

Share This