Ilyen volt Sheldon Cooper gyerekkora – Előzetest kapott a YOUNG SHELDON

YOUNG SHELDON is a new half-hour, single-camera comedy created by Chuck Lorre and Steven Molaro, that introduces "The Big Bang Theory's" Sheldon Cooper (Iain Armitage), a 9-year-old genius living with his family in East Texas and going to high school. YOUNG SHELDON will have a special Monday launch behind the season premiere of THE BIG BANG THEORY on Sept. 25 (8:30-9:00 PM, ET/PT). On Nov. 2, YOUNG SHELDON will move to its regular time period, Thursdays (8:30-9:00 PM, ET/PT) on the CBS Television Network. Photo: Robert Voets/CBS ©2017 CBS Broadcasting, Inc. All Rights Reserved.
0 1 042

Bár az Agymenőket a közelmúltban (főleg bértárgyalási okokból kifolyólag) többször is a vég fenyegette, Sheldon Coopert semmi sem állíthatja meg, így nem csak, hogy biztosan lesz a sorozatnak 11. és 12. évada (és jó eséllyel még annál is több), de érkezik a Sheldon gyerekkorát bemutató Young Sheldon is a CBS-ra, amelyben a Hatalmas kis hazugságokkal berobbant Iain Armitage alakítja majd az ifjú lángelmét.

A lenti előzetes elég meggyőző, ráadásul még érzelmes pillanatokat is csempésztek a humor mellé, úgyhogy igencsak várjuk az őszi premiert.