Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Íme Aidan, az új THE WALKING DEAD játék első szereplője

0

A legutóbbi The Walking Dead epizód eseményeit és az azt övező hájpot nézve talán a legjobbkor mutatta be az Overkill az új The Walking Dead játék első szereplőjét.

A jövőre Xbox One-ra, PS4-re és PC-re is érkező játékban négy főt irányíthatunk majd a The Walking Dead világában kooperatív módban, FPS nézetből a feléledt halottaktól hemzsegő Washington városában, a bőrükbe bújva pedig különböző küldetésekre, nagyobb balhékra és ellenséges túlélőkre is számíthatunk majd. Bemutatkozott az első nyüstölhető karakter a programból, aki az Aidan névre hallgat és aki a jelek szerint egy baseball ütővel próbál meg sikereket elérni az élőhalottaktól hemzsegő utcákon.

Ő tehát egyike azon négyesnek, akik majd a központi szereplőket alakítják és akiknek a fejlesztők saját személyiséget, elősztorit és képességeket is ígérnek. A túlélés azonban még akkor sem lesz egyszerű, ha összedolgozunk, hiszen a horda ott ólálkodik minden sarkon és épületben. A program nem csak egymásra halmozott küldetések sorozatából áll majd, az ígéretek szerint ugyanis tényleg minden szereplő komoly motivációval verekedi át magát a sztorin. Hősünk, Aidan például egykoron üzletember volt az USA fővárosában, azonban, akárcsak mindenki mást, a vírus őt is drámaian megváltoztatta.

Innen IGN
Share This