Íme az első képkockák a Fear The Walking Dead 2. évadából

Cliff Curtis as Travis and Ruben Blades as Daniel Salazar - Fear the Walking Dead _ Season 2, First Look - Photo Credit: Richard Foreman/AMC
1 347

Ismét a Filmsor hozta el elsőként a Fear The Walking Dead exkluzív tartalmait.

Az AMC két rövid teaser videót tett közzé a “Fear the Walking Dead” hamarosan érkező 2. évadából. A videók Magyarországon a Filmsoron debütálnak elsőként. Az új évad hazai premierjének napja április 11. hétfő, egy időben az amerikai vetítéssel.

A világsikerű “Fear the Walking Dead” új, 15 részes évadát is világpremierként vetíti az AMC. A bemutató napja április 11. hétfő, egy időben az amerikai vetítéssel. Az AMC minden epizódot megismétel még az aznap esti főműsoridőben, 22:00 órakor. A 15 részből az első hét kerül képernyőre tavasszal, a fennmaradó nyolc részt az év során vetíti majd az AMC.

2015-ben a “Fear the Walking Dead” az Egyesült Államok legnézettebb első évados sorozata lett minden korcsoportban. Az Egyesült Államokon kívüli területeken a dráma bekerült a legnézettebb tíz kábelcsatorna közé Európában, Latin-Amerikában, Ázsiában, Afrikában és a Közel-Keleten egyaránt. Magyarországon a sorozat bemutatkozása a kábelcsatornák rangsorában a 8. helyre emelte az AMC-t.

A sorozat vezető producerei a 2. évadra változatlanul a showrunner Dave Erickson mellett Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero és David Alpert.

Az első évad végén Madison (Kim Dickens), Travis (Cliff Curtis) és családjaik átmeneti menedéket találnak Strand (Colman Domingo) birtokán, a Csendes-óceán partján. Ahogy a polgári zavargások egyre fokozódnak, a fertőzöttek beveszik Los Angelest, Strand arra készül, hogy az óceánon állomásozó yachtjára, az Abigailre menekülnek.

A “Fear the Walking Dead” a zombi apokalipszis kezdetén játszódik, olyan időszakban, amikor a világ teljesen ismeretlen okokból viharos sebességgel változott, még mielőtt bárki megértette volna, mi is történik. Az addig megszokott életek véget értek, vagy minden képzeletet felülmúlóan, gyökeresen megváltoztak. A “Fear the Walking Dead” szereplői  Kim Dickens (Madison), Cliff Curtis (Travis), Frank Dillane  (Nick), Alycia Debnam-Carey (Alicia), Ruben Blades (Daniel), Mercedes Mason (Ofelia), Lorenzo James Henrie (Chris) és Colman Domingo (Strand).