Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Íme az Üveg első előzetese!

Shyamalan megint megújítja a szuperhősmozit?

0

Megérkezett a 2018-as Comic-Con egyik legjobban várt kedvcsinálója.

M. Night Shyamalant pályája elején csodagyereknek kiáltották ki, de aztán jött A lány a vízben, Az esemény, Az utolsó léghajlító és A Föld után, a rendező pedig a saját maga által kiásott pöcegödör alján találta magát. Az indiai azonban kimászott a bajból: A látogatás című kézikamerás horrorja már egész korrekt munkának bizonyult, majd érkezett a Széttörve, ami zajos sikert aratott a kritikusok és a nézők körében egyaránt.

Mint az ismeretes, a Széttörve Shyamalan egyik korai művét, a Bruce Willis fémjelezte Sebezhetetlent folytatta, ami egy szuperhősmozi, de nem a szokványos fajtából: az alkotás drámaian és rendkívül földhözragadtan vizsgálta a szuperhéroszok mítoszát.

Ezt a két mozit fogja folytatni a jövőre érkező Üveg, amiben természetesen visszatérnek a korábbi filmek nagyágyúi (Bruce Willis, Samuel L. Jackson, James McAvoy, Anya Taylor-Joy), és amihez most kijött az első trailer, ami roppant hangulatosnak tűnik. Az egyedi látásmódú, újra formába lendülő Shyamalan remélhetőleg megint képes lesz új színt vinni a szuperhősfilm zsánerébe.

Az Üveg 2019. január 17-én mutatkozik be a hazai mozikban.

Share This