Impresszum

Alapítva: 2009

Szerkesztők:

Partner blogok, szerzők:

Hirdetés, támogatás

Kérést, kérdést, sajtóközleményeket, sajtómeghívókat, médiaajánlatokat ide kérünk.

Amennyiben hirdetni szeretne vegye figyelembe, hogy oldalunkon elsősorban a televízió és moziműsorok iránt érdeklődő olvasók vannak, ennek szellemében körömgomba, ránctalanító, mágikus zsírégető és ehhez hasonló hirdetéseket nem áll módunkban leközölni. Hirdetések szempontjából előnyt élveznek a hazai filmforgalmazók, tévécsatornák, kulturális események, médiaszolgáltatók.

Kisokos

Az oldalt Google Chrome böngészőre optimalizáltuk.

Oldalunk MTI hírfelhasználó, emellett a RTL-, a TV2-, az HBO-, az AMC és a Viasat-csoport sajtóanyagait is rendszeresen felhasználja.

A Magyarországon korhatár-besorolást még nem kapott előzetesek, jelenetvideók, vírusvideók, poszterek és jelenetfotók megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.

Jogi nyilatkozat:

Minden felhasználó elismeri, hogy az oldalt saját felelősségére használja.

Adatkezelési tájékoztató.

Tájékoztató a süti (cookie) használatáról.

Szerzői tulajdonjog és személyes adatok kezelése

A Filmsoron megjelenő cikkek szellemi tulajdonjog alatt állnak, ez persze nem jelenti azt, hogy az itt megjelent cikkek egy részét ne lehetne más oldalakon forrásként, idézetként vagy hivatkozási alapként felhasználni, ez esetben viszont kérjük az adott cikk eredetijének hivatkozással való feltüntetését.

A Filmsoron megjelenő, de nem a Filmsor szerkesztőinek tulajdonjogát képező – hírügynökségi, fotóügynökségi, sajtóügynökségi és más egyéb forrásból (pl. website-ok, nyomtatott sajtótermékek, videómegosztók) átvett –  írásokat, képeket, videókat és egyéb anyagokat nem ajánlatos reprodukálni, megváltoztatni, újrapublikálni, letölteni, eltorzítani, saját tulajdonnak beállítani. Kivételek ez alól a promóciós vagy marketing anyagok, illetve egyetlen példány, amelyet a saját számítógépeden őrzöl meg, nem kereskedelmi célokra, betartva a szellemi tulajdonjogra vonatkozó előírásokat és persze az egyéb jogokat.

A Filmsoron megjelent, de más forrásból származó információk, hírek, vélemények valódiságáért a Filmsor szerkesztői nem vállalnak felelősséget, ilyen esetben kérjük forduljon a tartalmat eredetileg gyártó szerzőhöz, kiadóhoz.

A Filmsor szerkesztői igyekeznek minden esetben a szellemi tulajdonjogokat és az emberi méltóságot tiszteletben tartani, amennyiben mégis azzal szembesülne, hogy túlléptük a határt, esetleg megsértettük az Ön szerzői jogait, itt kérheti az adott tartalom eltávolítását, helyreigazítását vagy a forrás pontosabb feltüntetését.

A közösségi oldalakról (Tumblr, Twitter, Facebook, Pinterest stb.) származó írott, képi és videóanyagok esetében adott felhasználót tekintjük forrásnak, kivéve, ha a forrás fel van tüntetve, vagy a forrás kiléte egyszerűen azonosítható.

A Filmsor szerkesztői tiszteletben tartják munkájuk során a velük kapcsolatba kerülő személyek alkotmányos, állampolgári és személyiségi jogait. Személyes adatokat az érintett hozzájárulása nélkül nem teszünk közzé, illetve harmadik félnek nem adunk ki.

Amennyiben kérdése van írjon nekünk.

Felügyeleti szerv:

Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság
http://www.nmhh.hu/
Cím: 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25.
Telefon: +36 1 457 7100

Szponzoraink

Kiemelt partnereink:

 

Paramount Channel Hungary

red_lemon_media

intercom_logo

HBO Hungary

Viacom

AMC

universal_channel

Hozzászólások lezárva.