In Memoriam Glenn Rhee

0 848

glenn-rheeGlenn Rhee, a szerető férj, leendő apa, harcos és barát 2016 október 23-án elhagyta a világunkat. Glenn 32 évet élt.

A koreai bevándorlók gyermekeként született Glenn Rhee Michiganben született és nőtt fel, majd Atlantában vállalt munkát pizzafutárként. Itt dolgozott egészen a járkálók megjelenéséig. Az apokalipszis bekövetkezésekor egy egészen új arcát is megmutatta, számtalan hihetetlen túlélést bemutatva és megmutatva, hogy az ember a világvége bekövetkeztekor is lehet emberséges. Glenn ugyanis az apokalipszis kitörésétől mostanáig folyamatosan az embert helyezte előtérbe és a legnagyobb emberséggel reagált a morális kérdésekre.

Ő számtalan embert inspirált a tetteivel, a bátorságával és azzal, hogy mindent megtett azokért az emberekért, akik az apokalipszis kitörése után a családját jelentették.

Tovább él emléke felesége Maggie Green Rhee és meg nem született gyermeke lelkében, gyászolják barátai és egyben családtagjai Carol Peletier; Rick, Carl és Judith Grimes; Daryl Dixon illetve a harcos nő, aki csak Michonne-nak hívatja magát és mindazon alexandriai lakosok akiknek tudjuk a nevét és azok is, akiknek nem tudjuk.

Temetését most vasárnap éjjel rendezik Alexandriában, a család kérése az, hogy virágok helyett fegyvereket hozzanak a gyászolók és egy tervet arra, hogy hogyan lehetne megszabadulni Negantől.