Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Intim képek szivárogtak ki Emma Watsonról és Amanda Seyfriedről

0

Újabb privát celeb fotókat szivárogtattak ki szándékosan Amerikában, ezúttal Emma Watson és a jelenleg éppen terhes Amanda Seyfried az áldozatok.

Emma Watson szóvivője elmondta, ugyan privát fotókról van szó, nem nem meztelen képek, hanem akkor készültek, amikor a színésznő éppen ruhapróbán vesz részt egy stylisttal. Watson ügyvédei közölték, hogy jogi útra terelik az ügyet. Watsont korábban már megfenyegették meztelen képek kiszivárogtatásával, amikor 2014-ben az ENSZ-ben beszédet tartott a női egyenlőségről.

A képek mostani kiszivárogtatása nyilván nem véletlen, hiszen holnap mutatják be a Szépség és szörnyeteg című filmet Amerikában, aminek Watson a főszereplője, másrészt pedig a színésznő körül mostanában fellángoltak a viták, mivel annak ellenére, hogy feministának tartja magát, félmeztelenül pózolt a Vanity Fair címlapján. Ő azonban úgy nyilatkozott hogy a címlapot összeegyeztethetőnek tartja az elveivel, és a feminizmus nem arról szól, hogy bárkit elítéljünk.

Emma Watson dekoltázzsal promózza A szépség és a szörnyeteget

Aki kíváncsi a képekre az itt megnézheti Emma Watson képeit, szerintem egyáltalán nincs bennük semmi durva, igaz Amanda Seyfried képei már sokkal húzósabbak – ő egyelőre nem reagált a képek nyilvánosságra kerülésére.

Forrás Index
Share This