Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Itt a Luke Cage 2. évadának új előzetese!

Harlem védelmezője ismét odacsap.

0

Megérkezett a Luke Cage jövő héten érkező második évadának új előzetese. 

Habár az utóbbi időben érezhetően gyengült valamelyest a minőség, a Netflix továbbra is gőzerővel gyártja a marveles sorozatokat. Immár a mozifilmekhez hasonlóan háromszor is találkozhatunk ezekkel a szuperhősökkel egy évben. Idén Jessica Jones után Luke Cage is lehetőséget kap egy második önálló kalandra.

Az első évad két évvel ezelőtt jött ki, és leginkább azért volt egyedülálló a zsáneren belül, mert stílusában sokan átvett az 1970-es évek blaxploitation filmjeiből, továbbá szuperhősös alkotáshoz képest sokat foglalkoztak benne a feketéket érintő társadalmi kérdésekkel. A Fekete Párduc után viszont nehéz lesz újat mutatni ezen a területen, a lecke tehát fel van adva a Luke Cage showrunnerének, Cheo Hodari Cokernek.

Az új szezon az első évad és a The Defenders után veszi fel a fonalat. Luke Cage immár ismét hazai pályán, Harlem utcáinak helyi hőseként védelmezi az embereket, miközben Mariah Dillard a harlemi alvilág királynőjeként nehezíti meg a dolgát. Az új évad főgonosza egy Bushmaster nevű karakter lesz, aki a képregényben kibernetikus testrészekkel rendelkezik, ám az előzetes alapján úgy tűnik, hogy a sorozatban a fekete mágiához lesz köthető az ereje.

Az második évadban Mike Colter mellett Simone Missick, Alfre Woodard, Theo Rossi és Rosario Dawson is visszatérnek. Az új részek június 22-étől lesznek láthatóak a Netflixen.

Share This